War for talent

Uncategorized Reageren?

Talentmobiliteit
Succesvolle bedrijven bereiden zich vandaag voor op hun toekomstige talentnoden door te werken aan talentmobiliteit. Maar wat is dat precies?
De beweging van werknemers naar de juiste jobs op het juiste moment op alle plaatsen en niveaus in de organisatie. Alle medewerkers – leider of niet – krijgen de kans de ervaringen en vaardigheden op te doen die de organisatie helpen haar doelstellingen te bereiken de werknemer helpen zijn competentieset en ambities te ontwikkelen. Efficiënte talentmobiliteit is niet beperkt tot een opwaartse beweging. Medewerkers bewegen zich lateraal, diagonaal en soms naar beneden om die kritieke vaardigheden en ervaringen te verwerven.
Op elk moment moeten organisaties weten waar hun talent zich vandaag bevindt en waar het vandaan komt in de toekomst.

Author

Leave a comment

Back to Top