Sluit werk aan bij opleiding

Uncategorized Reageren?

Werk sluit vaak niet aan op opleiding en verwachtingen

Ruim 59 procent van de werkenden heeft een baan die totaal niet overeenkomt met het werk waarvoor ze zijn opgeleid. Laat staan dat ze die baan hebben, waar ze als kind van droomden. Dit blijkt uit onderzoek van NationaleVacaturebank.nl onder 528 respondenten. Slechts veertien procent van de Nederlanders met een baan die wel aansluit op de studie, vindt dat deze geheel past bij hun opleiding.

Voor een werkgever is het belangrijk om werknemers te vragen waar ze goed in zijn en waar zij denken dat hun talenten liggen. Op die manier kunt u wensen afstemmen op mogelijkheden. En kunt u medewerkers de mogelijkheid bieden elkaars werkzaamheden en functies over te nemen. Met dit roulatiesysteem vergroot u het werkplezier en daarmee uiteindelijk ook de productiviteit.

Author

Leave a comment

Back to Top