Zorglogistiek

De toekomst van u als zorgaanbieder is niet vanzelfsprekend! Kostenbesparing, marktwerking en de teruglopende zorgvraag is een kleine greep uit ontwikkelingen die effect hebben op de processen in de zorg. Al deze ontwikkelingen vereisen dat uw organisatie mee verandert. En u bent de persoon om uw organisatie mee te krijgen.

Hoe krijgt u zaken in beweging? Wat moet u doen om processen te optimaliseren of te veranderen? Hoe moet u anders gaan denken? En hoe stimuleert u de samenwerking tussen diverse stakeholders? Start nu met het effectief veranderen van uw zorglogistiek en draag bij aan kwalitatieve en betaalbare toekomstbestendige zorg.

De farmaceutische intra- en transmurale patiƫntenzorg en ook medische apparatuur/ hulpmiddelen is volop in beweging. Het valt niet meevoor medewerkers om van alle veranderingen op de hoogte te blijven en dan nog verantwoorde zorg te leveren. Wij willen uw medewerkers zicht geven op actuele ontwikkelingen in de farmaceutische intra- en transmurale patiƫntenzorg, medische zorg en hulpmiddelen. Met deze kennis zijn zij ook beter in staat voor hun eigen ontwikkeling de juiste keuzes te maken.

Back to Top