Diensten

Annika Langhout heeft een jarenlange achtergrond in de gezondheidszorg. Begonnen als verpleegkundige, daarnaast diverse opleidingen op Bachelor en Master niveau gevolgd en sinds 2007 eigenaar van het bedrijf Dynamic Interact BV.

Dynamic Interact BV heeft zich de laatste jaren bewezen op het vraagstuk leren en ontwikkelen van organisaties. Hiernaast inkoop gemeente, advisering bedrijfsvoering en niet te vergeten het opbouwen en ondersteunen van kwaliteitsmanagementsystemen ISO en HKZ. Dynamic Interact BV bouwt voor u het systeem, onderhoudt, helpt u bij vragen en geeft de garantie ISO of HKZ gecertificeerd te worden. Naast ISO of HKZ helpt Dynamic Interact BV u bij IGZ vraagstukken (voorbespreking, mogelijke sluiting, bevel) Dynamic Interact koppelt altijd de veldnormen van de IGZ binnen uw kwaliteitssysteem, zodat het niet een systeem op papier is, maar werkend in de praktijk en voldoet aan de kwalitatieve zorg. Uw wilt toch geen enkel risico lopen?

Sinds 2014 is Dynamic Interact BV actief binnen de inkoop (zorgmiddelen, hulpmiddelen, medicatie zoals baxter) van zorg. Hierbij gaat het om kostenefficiëntie, tijdens het inkoopproces. Het geld wat u binnen uw inkoop te veel uitgeeft, gaat ten kosten van andere mogelijke personeelskracht, die hard nodig zijn. De cliënt staat centraal en wilt tevreden zijn!

Wilt u minimaal 40 % tot 50 % op u inkoop besparen? En wilt u hierbij ook nog een gratis verpleegkundige adviseur, die u helpt met nieuwe producten? Dan bent u een TOP instelling en een goede werkgever.

Leave a comment

Back to Top