Transport & Logistiek Zorg

Bent u gespecialiseerd in zorgverlening, maar heeft u minder ervaring met het transport van uw zorgproducten? Of wenst u uw logistieke processen uit te besteden om kosten te kunnen besparen?

Het steeds groter worden van de diverse zorggroepen in Nederland zorgt voor een steeds meer gefragmenteerde, inefficiƫnte en dure logistiek. Uit onderzoek is gebleken dat logistiek nog steeds een bijzaak is bij diverse zorginstellingen. Medisch geschoold personeel moet regelmatig logistieke werkzaamheden uitvoeren. Zij zouden zich eigenlijk helemaal moeten richten op het verlenen van zorg. Echter, zonder een goed georganiseerde logistiek kunt u geen goede zorg verlenen. Wij kunnen uw complete zorg logistieke werkzaamheden uit handen nemen, waardoor u kosten bespaart op uw logistieke processen en u zich volledig kunt focussen op uw kerntaken.

Door onze kennis van transport van zorg gerelateerde producten als medicijnen, medische hulpmiddelen, lab monsters en geconditioneerd vervoer en onze ruime ervaring met zorglogistiek, hebben wij voor u de juiste partner(s).

Dynamic Interact levert de expertise en kennis van een product. De expertise richt zich op het speciale product, waar u voor heeft gekozen. Hierbij werken wij nauw met de leveranciers. Zo bespaart u kosten op uw logistiek, transport en expertise.

Back to Top